Στο «Παίδευσις Kids Academy» διαμορφώσαμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα εκπαίδευσης και δραστηριοτήτων, ώστε τα μικρά παιδιά να απολαμβάνουν γνώση, παιχνίδι και πολύτιμη ανάπαυλα λόγω του μικρού της ηλικίας τους.

Για το πρόγραμμα της προσχολικής αγωγής, η οικογένεια μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις παρακάτω επιλογές:

Parent Hour
Το «Παίδευσις Kids Academy» ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους μικρούς μαθητές του στις 08:00, ώστε να μπορέσουν οι γονείς να ακολουθήσουν το εργασιακό πρόγραμμά τους. Αφού τα παιδιά πάρουν το πρωινό τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της κουζίνας, μεταβαίνουν στις αίθουσες, όπου το παιχνίδι και η χαρά ξεκινά!

• Happy Hour
Στο πρόγραμμα αυτό, καλωσορίζουμε τους μικρούς μαθητές του «Παίδευσις Kids Academy», στις 10:00. Οι μικροί μαθητές απολαμβάνουν το υγιεινό δεκατιανό τους κοντά μας και ξεκινάνε το πρόγραμμά τους που περιλαμβάνει διαδραστική γνώση και παιχνίδι.

Free Hour
Οι μικροί φίλοι του «Παίδευσις Kids Academy» έχουν τη δυνατότητα με το πρόγραμμα αυτό να απασχολούνται δημιουργικά στον χώρο μας «κλείνοντας» τη θέση τους σε εκπαιδευτική δραστηριότητα του ενδιαφέροντος και της επιλογής τους, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Για τη συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Free Hour χρειάζεται η προκράτηση θέσης μία ημέρα νωρίτερα.