Δημιουργήσαμε το «Παίδευσις Kids Academy» με στόχο να συμβάλλουμε από την πρώτη βαθμίδα της εκπαίδευσης, αυτήν της προσχολικής ηλικίας στη διαπαιδαγώγηση ανθρώπων με λαμπερό πνεύμα, οξυμένη κρίση και παγκόσμια συνείδηση, οι οποίοι σέβονται το περιβάλλον και λαμβάνουν πολλαπλά ερεθίσματα και γνώσεις.

Τα πρωινά στο «Παίδευσις Kids Academy» θα φιλοξενούμε παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2,5 ετών, τα οποία θα λαμβάνουν ένα πολύπλευρο πρόγραμμα βιωματικής εκπαίδευσης και παιχνιδιού με σκοπό τη δημιουργική ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους. 

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ανθρώπους υπεύθυνους και ολοκληρωμένους για ένα καλύτερο και πιο ειρηνικό κόσμο. Με σεβασμό στη μοναδικότητα κάθε παιδιού, θέλουμε να έχουμε μαθητές ευτυχισμένους που θα εξελιχθούν σε υπεύθυνους πολίτες του κόσμου. 

Από το μεσημέρι και μετά, στο «Παίδευσις Kids Academy» θα φιλοξενούμε τους μαθητές μας της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δημοτικό) όπου θα τους προετοιμάζουμε ως προς τη Σχολική τους Μελέτη με ένα δυναμικό και εξειδικευμένο πλάνο μάθησης, διαδραστικά και εξατομικευμένα για κάθε μαθητή, όπως ταιριάζει στο νέο άνθρωπο του μέλλοντος.

Παράλληλα, όλες τις απογευματινές ώρες θα διενεργούνται εργαστήρια εκπαιδευτικού χαρακτήρα, πολλαπλών ενδιαφερόντων για τα παιδιά όλων των ηλικιών, με σκοπό τη διεύρυνση των οριζόντων και των γνώσεων των παιδιών.

Ο πολυχώρος «Παίδευσις Kids Academy» δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει στους χώρους του όλα τα ανήσυχα πνεύματα, τα παιδιά που θέλουν να μάθουν μέσα από το παιχνίδι και να παίξουν απεριόριστα μαθαίνοντας!