Το «Παίδευσις Kids Academy», υπήρχε πάντα στο μυαλό μου, ως ιδέα και βαθύτερη σκέψη. Πριν λίγα χρόνια όμως, μόλις έγινα η ίδια μαμά, ξεκίνησε η αναζήτηση όλων εκείνων των ιδιαίτερων στοιχείων που θα διαμόρφωναν ένα ιδανικό περιβάλλον για παιδιά, έναν χώρο ζεστασιάς αλλά και ζωντάνιας και δράσης, μια φωλιά διαβάσματος και γνώσης, με πολλή χαρά.

Βρέθηκε ο χώρος αυτός, ένα κτίσμα 240 τ.μ, ευάερο και ηλιόλουστο, όπου τα δέντρα αγγίζουν τα παράθυρα. Σκέφτηκα μονομιάς, όλα τα παιδικά χαμόγελα να γεμίζουν τις τάξεις. Ηταν σαν όλα να πήραν τον δρόμο τους. Φτιάχτηκαν σχέδια με γνώμονα την καλύτερη αξιοποίηση του χώρου, επιλέχθηκαν υφές και χρώματα, διαμορφώθηκαν τάξεις και χώροι για δημιουργικές αναζητήσεις, για ιδέες και σκέψεις. Έτσι δημιουργήθηκε το «Παίδευσις Kids Academy»!

Η αντίληψη και η γνώση ότι η παιδαγωγική επιστήμη διαρκώς εξελίσσεται καθορίζει όλη την πορεία και την δομή του. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οργανώνεται με κάθε δυνατή προσπάθεια αναβάθμισης της μέχρι τώρα φιλοσοφίας για τη γνώση και οι παροχές του «Παίδευσις Kids Academy» γίνονται ουσιαστικές με έμφαση στη διάδραση και τη βιωματικότητα, σε έναν υπερσύγχρονο χώρο εγκαταστάσεων, διαμορφώνοντας ένα μοναδικής αισθητικής περιβάλλον για το παιδί.

Και ενώ πολλά πράγματα γύρω μας μοιάζουν να παραμένουν τα ίδια, υπάρχει ένα στοιχείο που το «Παίδευσις Kids Academy» θα κρατήσει αναλοίωτο στον χρόνο. Τη σπίθα στα μάτια των παιδιών για το διαφορετικό, το ξεχωριστό, το μαγικό, το δοσμένο με αγάπη από όλους εμάς!

Ευχαριστώ όλους τους μαθητές μου όλα αυτά τα χρόνια που με άφησαν να είμαι μια δασκάλα διαφορετική. Αυτή που φοβάται την πεπατημένη και ψάχνει την αλλαγή!

Ζανίνα Βάσση
Γενική Διευθύντρια
Παίδευσις Kids Academy