Ο Ιούλιος στο Παίδευσις Kids Academy!

Ο Ιούλιος στο Παίδευσις Kids Academy, έχει δώσει τη θέση του σε δημιουργικά παιχνίδια για τα παιδάκια όλων των ηλικιών που τόσο τα στερήθηκαν το προηγούμενο διάστημα! Στο χώρο μας λειτουργούν προγράμματα για παιδιά από 10 μηνών, που θέλουν να απασχοληθούν ποιοτικά και δημιουργικά!

Όλα αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι οργανωμένα σε έναν χώρο 250 τ.μ, με φυσικό εξαερισμό για κάθε αίθουσα, ειδικό αντιμικροβιακό πάτωμα και με εφαρμογή κάθε πρωτοκόλλου υγειινής & προστασίας από εμάς και το διδακτικό δυναμικό μας.

Τι απίθανο γίνεται όμως αυτόν τον Ιούλιο στο Παίδευσις Kids Academy; Παρακάτω θα δεις τα προγράμματα μας για τον φετινό Ιούλιο:

Για παιδάκια από 10 μηνών – 18 μηνών

-Messy Play Δευτέρα 18:00-19:00
Το Messy (ή Sensory) Play, δηλαδή το αισθητηριακό παιχνίδι που λερώνει, είναι το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του οποίου, παιδιά όλων των ικανοτήτων και ηλικιών, χρησιμοποιούν υλικά που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις. Τα μικρά μωράκια με όλη τη φυσική περιέργεια που τα διακρίνει, θέλουν να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσα από ευγενικά υλικά και με τις αισθήσεις τους να πιάσουν, να καταλαβουν και να ενεργοποιηθούν κινητικά και συναισθηματικά.

Ακριβώς επειδή χρησιμοποιούνται όλες οι αισθήσεις, ο παιδικός εγκέφαλός δέχεται αισθητηριακά ερεθίσματα που είναι απαραίτητα για την ολοκληρωμένη του ανάπτυξη. Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν ετοιμαστείτε, να πιάσουμε, να αισθανθούμε, να λερωθούμε και να το απολαύσουμε!

Για παιδάκια από 3-6 ετών

-Summer Sports and Activities Tετάρτη 18:00-19:00
To Summer Sports and Activities, είναι η δραστηριότητα εκείνη που θα γεμίσει χαρά τα μικρά μας παιδάκια! Έμπειροι γυμναστές των ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στην προσχολική εκπαίδευση και τις αθλητικές δεξιότητες της συγκεκριμένης ηλικίας, δημιουργούν ένα πλαίσιο άθλησης μέσα από το παιχνίδι! Τοξοβολία και παιχνίδια με κώνους, φουσκωτά εμπόδια και mini tennis, είναι μόνο λίγα από τα πολλά απίθανα παιχνιδοαθλήματα που θα κάνουμε παρέα.

-Let’sArt! Kάθε Τρίτη & Πέμπτη 17:30-19:00
Τι είναι η ζωγραφική; Ένα ταξίδι στην φαντασία. Και οι κατασκευές με υφάσματα, πηλό και κάθε λογής πράξενα υλικά; Η εφαρμογή της φαντασίας στην πράξη!

Έλα μαζί μας, σε ένα εργαστήριο δημιουργικών κατασκευών και ζωγραφικής με πολλαπλά υλικά που θα εξάψουν τη φαντασία και θα μας γεμίσουν δημιουργικότητα. Οι δασκάλες μας έχουν ετοιμάσει ένα θαλασσινό περιβάλλον μέσα στην πόλη, έτοιμο να το κατασκευάσεις, να το ζωγραφίσεις και να το συνδημιουργήσεις μαζί τους!

Travelling Chef! Κάθε Δευτέρα 18:00-19:30!
Μπορεί ένας μικρός μάγειρας να είναι και ταξιδευτής; Πόσο σπουδαίο να ανακαλύπτει κανείς, χώρες μέσα από την μαγειρική εμπειρία; Οι μικροί μας φίλοι, ηλικίας 3-7 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τα ταξίδια τους σε διάφορες χώρες του κόσμου, να μάθουν για τα έθιμα και τις παραδόσεις των χωρών αυτών αλλά και να ανακαλύψουν τη μαγική εμπειρία της κουζίνας τους! Έτοιμοι για ‘’μαγειρική’’ αποβίβαση;

Για να μαθαίνεις περισσότερα νέα μας, μην ξεχνάς να συμπληρώσεις τη φόρμα ενδιαφέροντος στο site μας με το email σου, για να λαμβάνεις τα newsletter μας!