Πάμε σινεμά…

4+1 ταινίες για να τις δείτε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα!

Αυτά τα Χριστούγεννα πρέπει να είναι μαγικά! Αφού είμαστε σπίτι, είναι η κατάλληλη περίοδος να διαβάσουμε ποιοτικά βιβλία, να χαρούμε με τους αγαπημένους μας, να δούμε Χριστουγεννιάτικες ταινίες με ενδιαφέρον περιεχόμενο.
Αυτή την εβδομάδα, η δασκάλα μας, Μαριάννα Αδάμου, μας προτείνει μαγικές Χριστουγεννιάτικες ταινίες για να δούμε όλοι μαζί!

Arthur Christmas

Έχετε ακούσει ιστορίες για τον αγαπημένο μας Άι Βασίλη και τους βοηθούς του, όμως τι γνωρίζετε για τον γιο του; Θα μάθετε γι’ αυτόν στην ταινία Arthur Christmas, όπου πρωταγωνιστεί. Αναλαμβάνει να παραδώσει ένα δώρο που παράπεσε σε ένα κοριτσάκι, μια αποστολή με πολλά απρόοπτα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Mickey’s Magical Christmas: Snowed In at the House of Mouse

Ο Mickey Mouse και 35 ακόμα αγαπημένοι χαρακτήρες της Disney, μας μεταφέρουν στον δικό τους χριστουγεννιάτικο κόσμο. Και είναι πραγματικά ξεχωριστός. Μία γλυκιά παιδική ταινία για να χαρεί όλη η οικογένεια με τους κλασικούς ήρωες της Disney!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, κάνοντας κλικ εδώ.

A Charlie Brown Christmas

Ο αγαπημένος μας Τσάρλι Μπράουν προσπαθεί να διοργανώσει μία σχολική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα. Όμως δεν είναι και τόσο εύκολο! Παρακολουθήστε μικροί και μεγάλοι τις γλυκές περιπέτειες του Charlie Brown στην οθόνη σας!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, κάνοντας κλικ εδώ.

The Polar Express

Αγαπημένη κλασική ταινία με τον Tom Hanks στον πρωταγωνιστικό ρόλο! Υποδύεται μάλιστα συνολικά οχτώ ρόλους, μεταξύ αυτών του μικρού αγοριού που πηγαίνει στον Β. Πόλο έως και τον Άγιο-Βασίλη! Μία ταινία συνυφασμένη με τα Χριστούγεννα για όλη την οικογένεια!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Elf

Χιουμοριστική ταινία για όλη την οικογένεια. Ο Buddy είναι ένα ορφανό που μεγάλωσε στον Βόρειο Πόλο νομίζοντας πως είναι ξωτικό. Το ταξίδι του στη Νέα Υόρκη θα είναι μια πραγματική έκπληξη και για τον ίδιο!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας, κάνοντας κλικ εδώ.